Cerdanya Logotip  
  Inici | Contacta | Favorits | Agenda | Telèfons d'interès | Temps Google Cerdanya RSS Cerdanya Facebook Cerdanya Twiter Cerdanya  
 
Transparencia
 
Cerdanya Eslogan
 
 
Transparencia
 
Cerdanya Eslogan
 
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Hotels Cerdanya Fletxa   Restaurants Cerdanya Fletxa   Immobiliàries Cerdanya Fletxa   Serveis Cerdanya Fletxa   Excursions
Transparencia Transparencia Transparencia Transparencia Transparencia
Cerdanya Cerdanya Restaurants Cerdanya Cerdanya Cerdanya
Transparencia
   
Transparencia
Transparencia
  La millor selecció de
restaurants, pels amants de
la cuina de muntanya
 
Transparencia
Transparencia
   
Transparencia
Transparencia
   
Transparencia
Transparencia
  Rutes en BTT i a peu,
excursions i esports de
muntanya, aventura't!!
 
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Guia d'hoteleria i oci
Transparencia
  Hotels  
  Apartaments  
  Aparthotels  
  Càmpings  
  Turisme rural  
  Restaurants  
  Bars musicals  
  Cafeteries  
  Hípiques  
  Activitats de muntanya  
  Lloguer de quads  
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Guia immobiliària
Transparencia
  Immobiliàries  
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Guia de serveis
Transparencia
  Comerços  
  Serveis  
  Motor  
  Salut i bellesa  
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Et recomanem
Transparencia
Transparencia
Transparencia
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Transport públic
Transparencia
  Horaris tren  
  Horaris autobusos  
Transparencia
Cerdanya Fletxa   Informació
Transparencia
  Ajuntaments  
  Agenda  
  Telèfons d'interès  
  Farmàcies de guàrdia  
Transparencia

 

Cerdanya Fletxa
  Benvinguts a NOVAIL S.L
   

AVÍS LEGAL

El present Avís Legal (d'ara en endavant “Avís Legal”) regula l'ús de tots els serveis que NOVAIL S.L, domiciliat al Carrer Batllia, 8 de Puigcerdà - Girona posa a la disposició dels usuaris de la web de la seva propietat www.portalcerdanya.com (d'ara en endavant la “web”).

Els usuaris se sotmeten expressament al present Avís Legal així com a aquelles condicions particulars, avisos, reglaments o instruccions que puguin afectar a determinats apartats o seccions concrets de la web que els hi seran comunicats pertinentment.

L'accés a la present pàgina web i l'ús dels seus continguts i elements suposa l'acceptació per part de l'usuari de l'Avís Legal que aquí s'estableix.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I/O INDUSTRIAL

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d'aquesta web estan legalment reservats i l'accés al mateix o la seva utilització, per part dels seus usuaris, no ha de considerar-se, en cap manera, com l'atorgament de cap llicència d'ús o dret sobre qualsevol actiu la titularitat del qual o propietat correspongui a NOVAIL S.L o als seus legítims autors.

La reproducció, còpia, distribució, transformació, posada a disposició del públic, i qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb la informació continguda en aquesta pàgina web, així com amb el seu disseny i la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa qualsevol que fos la seva finalitat i el mitjà utilitzat per a això, sense l'autorització expressa de NOVAIL S.L o del seu legítim autor queden prohibits. Es reserva expressament qualsevol altre dret que pogués no aparèixer específicament recollit en aquest Avís Legal.

UTILITZACIÓ DE LA WEB PER PART DELS USUARIS

L'usuari de la web haurà d'abstenir-se en tot cas de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats en la mateixa.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts que NOVAIL S.L ofereix a la present pàgina web i a no emprar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Conforme a la legislació vigent aplicable, queden garantits tots els drets de protecció de dades de caràcter personal de l'usuari que faci ús d'alguna aplicació del domini web de NOVAIL S.L, que impliqui l'emplenament de qualsevol tipus de formulari, fitxa o comunicació que contingui dades de caràcter personal, i s'assegura la confidencialitat de la informació que pogués aportar.

D'acord amb el que es disposa a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), així com en el que es disposa a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, sobre Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li informem de l'existència d'un fitxer, la titularitat del qual pertany a la NOVAIL S.L, on s'inclouran les dades personals facilitades pels usuaris de la web, la finalitat de la qual és la de mantenir-los informats sobre qualsevol novetat i/o notícia relativa a NOVAIL S.L o els seus serveis. L'usuari té en tot moment la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals recopilades en el nostre fitxer. En el supòsit de voler exercitar aquests drets, haurà de procedir a informar de forma fefaent a aquesta raó social, com a responsable del fitxer, indicant clarament el seu nom, cognoms i adreça. El responsable del fitxer és NOVAIL S.L C.I.F: B17814435.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT PEL FUNCIONAMENT DE LA WEB I DELS SEUS SERVEIS

NOVAIL S.L es reserva el dret a cancel·lar i/o modificar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, el presents Avís Legal, així com la informació, prestacions i les característiques de la informació i dels serveis que s'ofereixen a través de la web. No obstant això, i sempre que això sigui possible, s'avisarà amb antelació de qualsevol cancel·lació o modificació prevista en la mateixa.

A l'efecte de l'anterior, NOVAIL S.L no es responsabilitza dels possibles danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que, en ocasió de les cancel·lacions o modificacions esmentades, pugui sofrir l'usuari.

ENLLAÇOS

Aquest Avís Legal només és aplicable a la pàgina web de NOVAIL S.L, no garantint-se en els accessos a través d'enllaços amb aquest lloc, ni els enllaços des d'aquest lloc amb altres webs

RECOLLIDA DE DADES ESTADÍSTIQUES

Aquesta pàgina no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants.

Únicament amb la finalitat d'oferir-li el millor servei a través d'aquesta pàgina, i amb l'objecte de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants de la web, i la seva freqüència d'utilització.

Amb aquesta informació s'analitza la freqüència d'ús de la web, a partir de les dades de connexió, i les seccions més visitades. NOVAIL S.L no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris des de la seva pàgina web ni enregistra les seves adreces IP.

REGISTRE

Algun dels serveis que la web ofereix només està disponibles quan prèviament s'ha completat el procés de registre.

A aquests efectes, s'entén que aquest procés és sempre completat per persona que actua amb plena capacitat d'obrar, ja sigui en el seu propi nom i dret, ja sigui a través de representació.

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat de la informació per ell aportada, així com de les activitats que es realitzin de manera fraudulenta sota el seu nom d'usuari i amb la seva contrasenya. A aquests efectes és obligació de l'usuari informar a NOVAIL S.L, de la possible existència d'un ús no autoritzat efectuat amb el seu nom d'usuari i contrasenya.

CONTINGUT DE LES SECCIONS OBERTES Al PÚBLIC

NOVAIL S.L no es fa responsable de les opinions de tercers que hagin estat publicades en les seccions relatives a articles, xarxes socials i/o classificats.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i es troba protegida per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Cerdanya Fletxa   Publicitat
Transparencia
 
Cerdanya Vedrignans
 
     
   
     
 
 
     
 
Cerdanya Publicitat
 
     
 
Cerdanya ADIS
 
     
 
Cerdanya Telefons
 
     
 
 
INFORMACIÓ D'INTERÈS
 

 

 

 

Cerdanya Logo
 
 
 
  Cerdanya Barra  
TAGS
 
Cerdanya - Puigcerda, hotels Cerdanya, restaurants Cerdanya, immobiliaries Cerdanya, immobiliaria Cerdanya, lloguer, pistes esqui Cerdanya, campings, aventura, La Molina, neu, Llivia, Alp, Bellver, Meranges, Urus, Prats, Bolvir, Das, Fontanals, Ger, Guils, Isovol, turisme Cerdanya, rural, pobles Cerdanya, muntanya, natura, agenda Cerdanya, informacio Cerdanya, jardineria, fusteria, serralleria, borsa treball, motor, pisos, cases Cerdanya, apartaments, hipica, golf, trinxat, bolets, www.portalcerdanya.com
  Cerdanya Barra  
POBLES DE CERDANYA
     
PUIGCERDÀ LLES
ALP LLÍVIA
BELLVER MERANGES
BOLVIR MONTELLÀ
DAS PRATS I SANSOR
FONTANALS PRULLANS
GER RIU
GUILS URÚS
ISÒVOL